EZL Data et professionelt valg

EZL Data er skabt i året 1997.

EZL Data består af Driftteknikere, Grafiske designere og Webprogrammøre.

EZL Data er en virksomhed, som henvender sig til erhvervslivet. Vi tilbyder mere end blot en maskine leveret over disken.
EZL Data tilbyder en høj service og et solidt fundament, når vi indgår et samarbejde med vore kunder.

Vi sætter en ære i, at en virksomhed køber det de har brug for - hverken mere eller mindre, og kombinerer samtidigt gammel handelsetik med den nyeste IT-teknologi, for derved at  fremtidssikrer vore kunder. Virksomhederne skal føle sig i gode hænder og vide, at deres krav og ønsker opfyldes når EZL Data har sagt ja til opgaven. Vores varemærke er tillid.

Vi løser opgaver inden for salg, service, lokalnetværk og Internet. Hvis du vil læse mere om, hvad vi kan tilbyde, kan du klikke dig frem i menuen ovenfor.

Flere og flere programtyper lægges idag på Internettet istedet for på egne servere. EZL Data tilbyder hosting af disse. Tag f.eks CRM systemet Vtiger eller ESDH systemet Bejour. Begge kan køre lokalt men til den mindre virksomhed er det tit rarere at lade os håndtere driften af deres systemer. Da de så med sindsro ved at vedligeholdelse og backup af data varetages professionelt. EZL Data har en kraftig serverpark  og en hurtigere Internet adgang. Derved er VPN til en server stående hos os både hurtigere og bedre.

Har i ønske om en uddybende snak kontakt os da gerne til et uforpligtende møde.

EZL Data • Peder Paars vej 25 4293 Dianalund • Tlf: 5826 5742 • E-mail: info(a)ezl-data.dk

Besøg os på facebook